1 Ocak 2010 Cuma

Dekorasyon

İç yer dekorasyonunun vazgeçilmez tamamlayıcı unsurları olan aksesuarları, genellikle yaşadığımız mekanlarda cazibe, sıcaklık, samimiyet, ilginçlik gibi dilek ettiğimiz bir his yaratmak amacıyla kullanırız. Minimalizm rüzgarlarının da tersine estiği günümüzde, aksesuarlar yine gözde özellikler bi şekilde önemlerini koruyorlar.Fakat daha da önemlisi bundan sonra onları belli 1 amaca yönelik bi şekilde doğru ve işlevsel kullanmak.
Ev dekorasyonunda değişik stiller tercih edilse de, bundan sonra daha çevreci seçimler ön plana çıkıyor: Geri dönüşümlü malzemeler, cam ve ahşap aksesuarlar, doğal ahşap mobilyalar ve elbette mekanlara bütün vakit sıcaklık katan yeşil. Yeşil rengi en iyi tamamlayan renklmerden biri ak asla kuşkusuz. Özellikle doğal 1 dekorasyon stiliniz varsa, bu 2 rengin birleşimi dingin ve aydınlık 1 ortam yaratır.Büyük mekan bitkileri koltuk yanında ve göz hizasında kullanılabilir. ufak çiçekleri ise daha epey büfe veya 1 konsol üzerine yerleştirebilirsiniz. Ahşap, cam ve yeşil 1 arada epey uyumlu.
Biraz devinim katmak sebebiyle değişik 1 malzeme olsa da metali kullanabilirsiniz. Dünyaca ünlü renk ve tasarım Leatrice Eisman’a göre; trendleri ve buna bağlantılı bi şekilde değişen renkleri önceden öğrenebilmek sebebiyle süratli bir biçimde değişim gösteren aksesuar sektörünü gözlemlemelisiniz.Tahmin edersiniz ki, 1 vazo almak koltuk veya perde almaktan daha kolay.
Eviniz veya ofisiniz sebebiyle seçtiğiniz aksesuarlar aracılığıyla, yeniliklerden ırak kalmaz ve renkler yoluyla karakter keşfi oyunu oynayabilirsiniz. Önümüzdeki yıllara değin renk tahminlerinin yapıldığı toplantılarda, Bu dönem, şu renkler ön planda olsun demek gibi 1 özgürlüklerinin olmadığını, sadece tasarımla alakadar değil, teknolojiden ekonomiye, modadan sanata epey geniş 1 alanda pek epey araştırma yaptıklarını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder